Optiker i Nørresundby​

Vi er en hyggelig, lille optiker med adresse i Nørresundby, der ligger i den nordlige del af Jylland nær Aalborg. Vores optikerforretning har 5 ansatte tilknyttet: 2 optometrister og 3 optikerassistenter. Enhver optiker hos os har samme filosofi, og denne involverer et fokus på kunden og den enkeltes behov. Som optiker ved vi godt, hvor individuel en ting som synet er, og dette tager vi hensyn til i flere henseender - både i forhold til vejledning af brillekøb og i forbindelse med den synsprøve, som vi tilbyder kvit og frit til alle, der ønsker at få sit syn testet.
 

Forskellige kompetencer hos din optiker

Alle vores ansatte er yderst dedikerede til deres job, og de har hver især forskellige kompetencer. Vores to optometrister har forskellige ekspertområder, og de supplerer hinanden perfekt. Tilsammen er de eksperter inden for alle de områder, der er værd at vide noget om som optiker.

​Vores ansatte har tilsammen ekspertviden inden for:

  • ​synsudmåling​
  • svagsynsoptik
  • ​kontaktlinser
  • ​hjemmesynsprøve
  • ​prismekorrektioner
  • ​synstræning

​Som din optiker anser vi derfor os selv for være rustede til at svare på stort set alle spørgsmål inden for optikverdenen.


Venlig optiker, der altid er klar til at hjælpe

Som din optikerforretning får du en servicemindet optiker, der altid er klar på at hjælpe og svare på spørgsmål. Kig derfor endelig forbi vores optiker, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du overvejer brillekøb. Du er desuden også meget velkommen til at ringe til os på 98 17 00 33, hvis du har spørgsmål omkring briller, synet eller lignende.

Personale:

Vibeke KristensenVibeke KristensenVibeke ChristensenVibeke Christensen
Optikerassistent


Janne Hjelm PetersenJanne Hjelm Petersen
Optometrist & Kontaktlinseoptiker


René Claudi PetersenRené Claudi Petersen
Optometrist & Kontaktlinseoptiker

Speciale:
- Synsmåling
- Svagsynoptik
- Kontaktlinser
- Hjemmesynsprøve​
Iben BrixIben Brix
Optikerassistent