Kontaktlinser - vi har alle slags​

Rigtig mange vælger at få kontaktlinser frem for briller. Det kan være af æstetiske eller praktiske årsager. Dyrker man sport, er det i mange tilfælde et must, at man har kontaktlinser. I sådanne situationer er det ligeledes vigtigt at finde perfekte kontaktlinser, der ikke virker generende.

​Vi har alverdens kontaktlinser i vores udvalg. Vi har linser fra stort set alle leverandører på markedet, hvorfor vi med sikkerhed har et par, der er perfekte for dig.

​Der sker konstant en stor udvikling inden for kontaktlinsebranchen, og det er i dag muligt at få kontaktlinser med flere styrker indbygget. Det kan for eksempel være, at man har et par briller, man bruger, når man skal se ting på afstand, og så har man et andet sæt briller, man bruger i forbindelse med læsning. De nye smarte kontaktlinser indeholder begge styrker, og de er derfor perfekte til både læsning og til at se ting på afstand.

​Er du i tvivl, om du skal have kontaktlinser?

Føler du, at dit syn er blevet dårligere på det seneste? Så er du meget velkommen til at komme forbi vores Profil Optik, der ligger i Nørresundby tæt på Aalborg, og få foretaget et gratis synstjek. 

Hvis dit syn viser sig at være dårligt, vil vi naturligvis råde dig at få enten briller eller kontaktlinser, og i så fald kan du få lov at prøve forskellige briller og kontaktlinser hos os.

Overvejer du at udskifte dine briller med kontaktlinser? I så fald er du velkommen til at kigge forbi vores butik. Her kan du prøve et par kontaktlinser.

Når du har prøvet linserne, er det væsentligt lettere for dig at tage beslutningen om, hvorvidt du ønsker at skifte brillerne ud med linser. Linserne kan ligeledes fungerer som et supplement til brillerne.


Kontakt os hvis du har spørgsmål vedrørende linser


Har du spørgsmål om kontaktlinser, er du meget velkommen til at kigge forbi vores butik, så hjælper vi meget gerne.

Ligeledes er du yderst velkommen til at ringe på telefon 98 17 00 33, og så vil vi besvare spørgsmålene efter bedste evne.