• Nethindescreening
Brillestel - køb dit næste stel i Nørresundby​
Kontaktlinser - vi har alle slags​
Synsprøve og hjemmesynsprøve​

Briller - køb kvalitetsbriller hos Claudi & Hjelm optik i Nørresundby

Vi betragter alle vores kunder som unikke individer, hvilket er yderst vigtigt i brillebranchen. Ens syn er nemlig lige så individuelt som ens fingeraftryk, både hvad angår anatomi og praktisk brug, hvorfor briller også skal være det. Ligeledes er det også yderst forskelligt fra menneske til menneske, hvad man bruger synet til.

Vi er yderst opmærksomme på alle de faktorer, der spiller ind i forhold til et optimalt syn, og dette kommer også til udtryk i vores synsprøve, der netop tager hensyn til ovenstående faktorer. Ligeledes sætter vi en ære i at finde det optimale par briller til vores forskellige kunder. Med andre ord: Kunden er altid i fokus hos os.


Vi har både lækre solbriller og briller

Selvom du har et normalt syn, kan det være, at vi alligevel har noget, der frister dig. Ud over briller sælger vi nemlig også solbriller. Begge har én ting tilfælles, og det er den høje kvalitet.

Både inden for briller og solbriller har vi mange kvalitetsmærker blandt vores udvalg - herunder:

  • Lindberg
  • Bellinger
  • ​Ray Ban
  • Markus T 
  • MonoQool
  • ​BLAC
 

Kig meget gerne forbi vores shop

Er dit syn blevet dårligt, og tror du, at du skal have briller, har du gået med briller i mange år og har i stedet behov for at få opdateret din gamle brille, eller er du på udkig efter et par lækre solbriller til charterferien? I alle tre tilfælde vil vi kunne være dig behjælpelig.

Du er meget velkommen til at kigge forbi vores butik, hvor vi blandt andet tilbyder en gratis og uforpligtende synsprøve. Ligeledes er du velkommen til at ringe til os på 98 17 00 33, hvis du har nogen spørgsmål - eksempelvis til vores briller.