Synsprøve og hjemmesynsprøve​

Vi mennesker er alle sammen forskellige, og dette er yderst vigtigt at tage hensyn, når man designer en synsprøve. Ingen mennesker har ens syn, og det er ligeledes forskelligt, hvad vi bruger vores syn til - både på arbejdet og i fritiden. 

Disse forhold er medtænkt i vores synsprøve, hvorfor prøven ikke kun handler om, hvor godt ens øjne fungerer. Den tjekker også, hvor godt ens syn er i forhold til, hvad testpersonen bruger sit syn til. Synsprøven er en dybdegående analyse af den enkelte kundes syn, og viser prøven, at der er behov for briller eller kontaktlinser, vil vi skræddersy brillerne eller kontaktlinserne efter resultaterne fra synsprøven.

Vi laver gerne en hjemmesynsprøve

Det er på ingen måde farligt eller uoverskueligt at få foretaget en synsprøve hos os. Det tager kun 30 minutter, og vi udfører prøven kvit og frit. 

​Vi udfører langt de fleste af vores synsprøver i butikken, der ligger i Nørresundby tæt på Aalborg, men vi har også erfaring i at foretaget en hjemmesynsprøve.
 
 

En synsprøve kan øge din livskvalitet

​Mange går rundt og har synsproblemer, uden at vide det. De har måske haft problemer med synet mange år, og har derfor vænnet sig til, at deres syn ikke er optimalt. Derfor kan det sagtens betale sig at få udført en synsprøve eller en hjemmesynsprøve, selvom man føler, at ens syn er normalt. Viser prøven, at der er behov for briller eller kontaktlinser, er vi meget overbeviste om, at det vil øge livskvaliteten efterfølgende, når vedkommende,  har fået briller eller kontaktlinser.

Har du spørgsmål til vores synsprøver, eller ønsker du at booke en synsprøve eller hjemmesynsprøve, er du meget velkommen til at ringe på 98 17 00 33.​